Google Chrome to Phone

Google Chrome to Phone 2.3.2

Weblinks direct vanuit Chrome op je Android-toestel ontvangen

Met de gratis Google Chrome to Phone-app voor je Android-telefoon ontvang je links en andere gegevens rechtstreeks uit Chrome. Hiervoor dien je ook op je pc of Mac de Google Chrome to Phone-extensie aan de browser toe te voegen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer snelle communicatie
  • YouTube & Google Maps in juiste apps

TEGEN

  • Vooralsnog geen

Excellent
9

Met de gratis Google Chrome to Phone-app voor je Android-telefoon ontvang je links en andere gegevens rechtstreeks uit Chrome. Hiervoor dien je ook op je pc of Mac de Google Chrome to Phone-extensie aan de browser toe te voegen.

Eerst installeer je de Chrome-extensie en voer je een kort configuratieproces uit. Na vervolgens in te loggen met je Google-account, ben je klaar om info vanaf je computer te versturen en op je phone te ontvangen.

Webpagina's die op je computer openstaan, stuur je eenvoudig naar je mobieltje: hiervoor dien je alleen op de Google Chrome to Phone-knop in de browser te klikken. Selecteer je enkel een telefoonnummer, dan opent de belfunctie automatisch met deze getallen. Bovendien starten Google Maps- en YouTube-links vanzelf de respectievelijke navigatie- en videoapps op in je Android-phone. Wil je de overdracht kunnen confirmeren vóórdat de toepassingen automatisch openen, dan geef je dit aan via de instellingen.

Totdat je alle handelingen in je locale dialect mag inspreken, is een computer vaak nog steeds eenvoudiger te bedienen dan je mobiele toestel. Heb je je pc of laptop bij de hand? Dan stuur je met Google Chrome to Phone voortaan telefoonnummers & web-, YouTube- en Google Maps-links direct vanuit Chrome naar je Android-phone.

Google Chrome to Phone

Download

Google Chrome to Phone 2.3.2